Hotel International ****

Hotel International ****

Contact:
Telefoane+04-(0)259-318-445, +04-(0)259-318-446, +04-(0)259-318-498
Fax: +04-(0)259-318-499
Mail: hotel.international@turismfelix.rorezervari@turismfelix.ro
 

Cel mai modern hotel din statiune, redeschis la inceputul anului 2007 dupa ample lucrari de modernizare si extindere, Hotel International**** este conceput ca un centru modern de cura balneara, relaxare si conferinte.
Capacitatea de cazare este de 340 de locuri in 110 camere duble, 80 camere single si 20 de apartamente. Toate camerele dispun de aer conditionat, conexiune Internet, telefon, televiziune prin satelit, seif, minibar, balcon, baie/WC, uscator de par si halat de baie.
Servicii: centru modern de tratament si wellness, restaurant cu terasa, baruri, cofetarie, magazin, schimb valutar, agentie de turism, doua sali de conferinţa, Internet, coafura, cosmeica,t manichiura-pedichiura, piscine interioare si exterioare deschise tot timpul anului, trei ascensoare, parcare, pazita, spalatorie. Cartile de credit sunt acceptate.

 

 

Harta Zonala –  Băile Felix este o localitate şi staţiune balneo-climatică în judeţul BihorTransilvaniaRomânia. Localitatea este administrată ca parte din comuna Sânmartin. Băile Felix se află la 8 km de municipiul Oradea, situate la sudul acestuia. Este cea mai mare staţiune balneară cu regim permanent din România, situându-se pe locul doi, după litoralul Mării Negre, în privinţa numărului locurilor de cazare din România. Facilităţile existente în această staţiune permit tratarea cu succes a reumatismului şi afecţiunilor neurologice, ginecologice, iar bazele medicale dispun de instalaţii pentru metode ca electroterapia, hidroterapia, aerosoli, masaje, împachetări cu parafină şi alte operaţiuni specifice tratamentelor balneare. Staţiunea Băile Felix permite şi efectuarea unui turism de relaxare.